Meat your Own is benieuwd naar jouw ideeën over de vleesindustrie

Discussier mee over de vee industrie tijdens Meat your OwnWil jij niet alleen maar afnemer van vlees zijn maar ook meedenken en meedoen? Als 'vriend van' van een vleesproducent, investeerder van een 'crowdfarm' of zelfs mede eigenaar van een varkenshouderij. In steeds meer sectoren nemen burgers het initiatief in eigen hand. De mogelijkheden op het gebied van social media maken co-creatie steeds makkelijker. Ook in de vleessector ontstaan veel nieuwe initiatieven op dit vlak.

 

Meat your Own op zaterdag 23 juni

Op zaterdagmiddag 23 juni vindt in Kamerik (regio Utrecht) het evenement Meat your Own plaats. Voor het evenement worden vleesproducenten en -consumenten uitgenodigd om na te denken over nieuwe rechtstreekse verbindingen. Enkele innovatieve concepten (zoals 'crowdfarming') worden toegelicht, waarna consumenten en producenten samen gaan nadenken over de vraag hoe deze nieuwe beweging een stap verder kan worden gebracht.

Innovatie in de vee industrie

Het evenement wordt georganiseerd door InnovatieNetwerk. Deelname kost € 10,- (inclusief lunch). U ontvangt dan een exemplaar van het boek Pig your Own, waarin negen innovatieve concepten staan beschreven. We sluiten de middag af met een Meat your Own proeverij waar producenten hun eigen ´smaakmaker´ presenteren.

U kunt zich eenvoudig aanmelden via www.meatyourown.nl. Daar staat ook het programma van het evenement beschreven. Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Lees ook dit artikel

Achter de schermen bij varkenshouders

Terwijl verschillende actiegroepen en de Partij voor de Dieren het ‘dierenrechten-sentiment’ onder de Nederlandse bevolking aanwakkert, is er veel verdriet aan de keukentafel bij de varkenshoud ...

Abonneren

Komende evenementen

geen opkomende evenementen

Populaire artikelen

Alle informatie over varkensvlees

Varkensvlees is in Nederland één van de meest gegeten... Lees verder

Olympische Spelen voor biggen

Geniet u ook zo van alle beelden en verhalen die deze... Lees verder

Kleurplaten varken

Ben je op zoek naar een varken kleurplaat? Hier staan... Lees verder

Voedselkwaliteit

Tijdens de lunch, als snack of als onderdeel van de... Lees verder

Wat eten varkens?

Maïs, erwten, patat, vla, koek, tarwe. Varkens zijn... Lees verder

©2018 Over Varkens