Blog,  News

Hoe Betonnen Vloeren Te Herstellen

Spread the love

Wat is de discussie over “Gereinigde Betonnen Vloeren?” Het polijsten en granuleren van substantiële vloeren is de afgelopen jaren onderwerp van gesprek geweest en ik kreeg zo vaak de vraag waar het allemaal over gaat, dat ik ervoor gekozen heb dit artikel samen te stellen. Harde vloeren bestaan ​​al sinds het uur van het Romeinse Rijk. Het is allesbehalve een gigantische hoeveelheid werk en veel vindingrijkheid om enorme stenen te verdelen en ze te slijpen om brokken te maken die geschikt zijn voor dek in constructies. Om explicieter te zijn dan dat is geweldig, vergelijkbaar met: “Hoe konden ze de piramides in Egypte bouwen?” Mijn antwoord is: “Ik heb een soort van bekwaamheid dat ze het hebben gedaan, maar ik ben blij dat ik het werk niet hoefde te volbrengen “.

Ga een beetje vooruit, en we komen bij latere gelegenheden waarbij mensen ontdekten dat je Portland (een aardsubstantie) kon mengen met zand, steen en water, om het belangrijkste cement te maken. De combinaties zijn gedurende de lange termijn veranderd, maar de interactie is in wezen voortgezet zoals voorheen. Projectmedewerkers hebben verschillende herstelspecialisten ingezet, hebben stalen staven gebruikt om te voorkomen dat beton breekt, en hebben verschillende soorten vochtbeperkingen uitgevoerd om het voltooide item te ontwikkelen.

Eigenaren van gebouwen hadden verschillende soorten dek nodig om een ​​structuur een warmer en schoner gevoel te geven. In mechanische kantoren hebben ze tegels, verplaatste tegels, vloerverf of epoxy gebruikt om een ​​structuur een aantrekkelijker uiterlijk te geven en het schoonmaken eenvoudiger te maken dan blootliggend cement. Dat werkt een tijdje, maar op de lange termijn verslijten al die items en moeten ze worden vervangen. Dat brengt ons op dit moment.

Sinds het begin in de 20e eeuw heeft de onderzoeker verschillende wegen verkend met betrekking tot verschillende arrangementen om een ​​grondoppervlak te bedenken dat gedurende een aanzienlijke tijd zou blijven bestaan. Sommige tegelitems bestonden uit een basis met zwarte bovenkant. Sommige werden steviger gemaakt door asbest aan het mengsel toe te voegen. Probeer me niet verkeerd te begrijpen, het is allesbehalve een fatsoenlijk item, en na 40 jaar in het vak heb ik een asbesttegel gezien die minstens 60 jaar terugkeert, en die nog in een aangename staat verkeert. Het probleem is dat asbest kankerverwekkend is, en als de tegel eenmaal is gebroken of van streek, kun je jezelf zonder veel moeite presenteren aan specialisten die maligniteiten veroorzaken, die overal merkbaar zijn. Denk er eens over na wie er opduikt wanneer iets in die zin wordt verantwoord? Jij hebt het! De jongens met witte hoeden rijden op witte paarden. Momenteel is het de ideale gelegenheid voor de asbestverwijderingsteams. Zou je kunnen zeggen: BIG BUCKS?